top of page

Božićni ručak u Esplanadi

U hotelu Esplanade Zagreb održan je tradicionalni Božićni ručak i domjenak za novinare. U restoranu Zinfandel bili su posluženi sjajnim vinima i jelima glavne chefice Ane Grgić. Već na ulazu, nakon šampanjca dobrodošlice Barons de Rothschhild Brut NV uslijedile su kozice, kavijar, hrskava divlja riža, mousse od guščje jetre i tatarski biftek.

Prvo jelo bila je potrbušina od jadranske tune uz Tomac Rose Brut (narančasto vino). Gnudi od sušenih vrganja pratilo je vino Krauthaker Kuvlakhe Zelenac. Pinot Noir Marquis Barundić poslužen je kada je serviran karamelizirani goveđi jezik. Noj suis vide (krema od kukuruza, prženi kukuruz, prah od dimljenog ružmarina, korijander i rižine tortilje) pratilo je odlično vino Bodegas. Mendoza. Argentina Terrazas Reserva Malbec. Slasticu "Čokoladna cigara" pratilo je vino Korlat Merlot Boutique iz Benkovca.

Ekipu koja je služila jela vodio je Stjepan Okun, a za vina se brinuo sommelier Ivica Šneller. Nakon toga pred novinare izašli su kuhari koje je vodila glavna chefica Ana Grgić

Goste su pozdravili Ivica Max Krizmanić, generalni direktor i Sanda Sokol, PR&Marketing Manager.

Snimio: G. Jakuš


0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page