top of page

Brojni gosti uživali u prezentaciji prvog istarskog gin&tonic mixa

Gin&tonic, piće omiljeno u svim zemljama svijeta, predstavljeno je ove subote 13. studenog u Konobi Bokoon (Istra Premium Camping Resort, Funtana), u posebnoj i do sada neviđenoj istarskoj kombinaciji. Za ovaj jedinstveni istarski, ili bolje rečeno, kaštelirski G&T mix, zaslužni su craft proizvođači Istarska kapljica i Count's drinks iz Kaštelira.

Istarska kapljica nedavno je na tržište plasirala Dry gin Flying Goat, dok Count's drinks jedini u Istri, ali i cijeloj regiji, proizvode vrhunski craft tonic. S obzirom na proizvode koji izlaze iz njihovih malih manufaktura, odlučili su se na suradnju koja spaja ljude i okuse te na prezentaciju i upoznavanje javnosti s novim proizvodima. Tako su ove subote brojni novinari i blogeri imali priliku probati prvi istarski G&T mix, ali i druge koktele, u odličnoj atmosferi prepunoj dobrih vibracija, sjajnih aroma i odlične hrane.


Prezentacija i druženje započeli su pićem dobrodošlice - koktelom Gin-Gineta posluženom uz finger food, a nastavili su se uz istarsku verziju čuvenog London Mulea, gin&tonic te koktel Teranino-Gineta, pri čemu su gosti uživali i u brojnim, ukusnim jelima.


Event je svesrdno potpomogla tvrtka Valamar, koja je na raspolaganje stavila svoju konobu Bokoon te gostima omogućila uživanje u autohtonim istarskim delicijama, uz prezentaciju novih proizvoda, ali i boravak u Istra Premium Camping Resortu. Na kraju subotnjeg druženja, svi su gosti dobili na poklon vrećice s bočicom Flying goata i Count's drinks tonika, kako bi i u kućnoj atmosferi kasnije mogli ponovno guštati u ovoj beskompromisnoj i posebnoj kombinaciji.

Istarska kapljica kao ime postoji već 12 godina, destilerija im je u Kašteliru, a izgradili su prepoznatljiv brend čija je specifičnost da je baza svih njihovih proizvoda (ukupno 14 etiketa) najkvalitetnija rakija lozovača, koja se proizvodi od grozdova. Petnaesta etiketa im je Dry gin Flying goat, s čijom su recepturom mjesecima eksperimentirali, dok nisu došli do vrhunske varijante koje zadovoljava njihove visoke kriterije kvalitete.

Count's drinks je obiteljska manufaktura koja jedina u regiji na tržište plasira craft tonik, ginger beer, ginger ale, ali i Ginetu, tradicionalno, istarsko bezalkoholno piće koje se proizvodi od divljih borovica s obronaka Ćićarije. Vrlo brzo nakon pokretanja posla postali su dobro poznato ime i sinonim za posve prirodna, bezalkoholna pića jedinstvenih aroma, koja su vrhunska sama za sebe, ali i u koktel kombinacijama.


Branka Mihaljinec, Premium Image

Fotografije: Manuel PaljuhRecent Posts

See All

Comentarios


bottom of page