top of page

Dantes na Plitvicama

U hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima organiziran je Wine ViP Event. Prva edukativna radionica bila je "Lička gastro čarolija" koju je vodila Chefica Doris Vlah. Bila je to prezentacij suvremene ličke kuhinje za kuhare i Chefove.


Nakon toga slijedile su dvije radionice o važnosti podizanja izvrsnosti usluge Sanje Krmpotić pod nazivom "Gostoljubivost – ključ budućnosti ugostiteljstva i turizma", te Svjetlane Ranek Franjul – "Moć emocije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu". Edukativni dio završen je sa prezentacijom rezultata projekta Tajni gost.

Kod tvrtke OŠO kušalo se panatone i razne kekse, Pepas savijače kao i Plitvičke štrudle, a kod Srednje škole Plitvička jezera pripremala su se razna slana i slatka jela .I studenti gastronomije Veleučilišta PAR prezentirali su svoje gastro delicije.

PIK Vrbovec predstavio se sa suhomesnatim proizvodima i posebno pripremljenim ramsteakom,

a Dukat sa svojom paletom sireva. Predstavljeni su i Premium začini. Svoju ponudu suhomesnatih proizvoda prezentirala je i slovenska tvrka MIJ Janežić.

Nastupio je i OPG Dean Prodan te Vinarije Prelac, Florijanović, Đurinski, Matiška, Antunović, Matić, Iuris,a kušalo se i SUZA rakije i likere i proizvodi destilerije Pavelić, a nastupili su i lokalni proizvođači Sirana Runolist i OPG Turkalj sa sirevima, OPG Furlan sa medom. Predstavili su se i Slovin Slunj sa paštom i Zigante tartufi,

Ugostitelji su se sastali sa predstavnicima tvrtke Alexander Commerce koja se bavi prodajom sitnog ugostiteljskog inventara.

Organizatori tog događaja bili su su Turistička zajednica Plitvičkih jezera i Turistička zajednica područja Plitvičke doline sa Nacionalnim parkom Plitvička jezera uz suorganizaciju Dantesa i tima Ricerca Mercato.

Snimke: Ricerca Mercato


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page