top of page

Vinart Grand Tasting

Peto izdanje Vinart Grand Tastinga okupilo je najbolje vinarije iz Hrvatske i drugih zamalja. Nakon četiri uvodna dana i 25 vinskih radionica, uslijedilo je veliko finale manifestacije Vinart Grand Tasting, kušanje najboljih vina u Laubi u Zagrebu.

Ovogodišnji sajam obilježili su brojni gosti među kojima i grupa od dvadeset novinara iz SAD-a i iz svih dijelova Europe koje je organizator doveo kako bi se upoznali s najboljim hrvatskim vinima te nikad veći broj posjetitelja iz struke. Peto izdanje manifestacije okupilo je i kvalitetne i snažne brendove proizvoda kompatibilnih s vinom, poput Argeta Exclusive premium namaza koje su kreirali renomirani chefovi, ili President i Sirela sireva koje su posjetitelji mogli sljubiti s vinima. Uz neka od najboljih domaćih vina i brojne premijere koje su vinari čuvali za ovaj događaj, svoju ponudu predstavili su i vodeći uvoznici jakih alkoholnih pića, Roto Svijet Pića i Alca Beverages koji su zainteresiranima pripremali koktele.

U petak 6.3. nakon sajma održao se i afterparty na kojem su se dodijelile Vinartove nagrade za godišnja postignuća. Povjerenstvo sastavljena od medijskih predstavnika, za osobu godine odabralo je Borisa Šuljića, vlasnika vinarije Boškinac, a titulu Vinarije godine odnijela je vinarija Coronica.

Snimke: Marko Čolić

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page