top of page

Pink Day Festival

7. Pink Day Festival, Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca održat će se u Muzeju Mimara u Zagrebu u subotu 30. ožujka 2019. Na Festivalu ružičasta vina predstavljaju domaći i strani proizvođači a održat će se i Festival u Festivalu, Green in Pink ekstra djevičanskih maslinovih ulja. Održat će se i vinske radionice i druženje s maslinarima i vinarima.


Sanja Muzaferija, predsjednica udruge Women of Wine (WOW) i organizatorica Pink Daya, rekla je

„PINK DAY svake godine okupi sve više novih imena i svake godine sve ranije popunimo sva slobodna mjesta. Pink boja je simbol i prepoznatljivost naše manifestacije, a ovim Festivalom ne pomažemo samo domaćim vinarima da prezentiraju svoja vina već i stranima da pokažu svoje proizvode na hrvatskom tržištu. No, Pink Day nije samo ispijanje vrhunskih vina, već kroz radionice nastojimo dodatno educirati posjetitelje i sve zaljubljenike u vina. Mi slavimo ženstvenost u okružju cvijeća, optimizma, kvalitetnog ulja i naravno i odličnog rosea."


Najveće iznenađenje ovogodišnjeg Pink Daya bit će nagrada koju će organizatori dodijeliti prvi puta, potaknuti nastojanjima vinara da što ljepše urede svoj izložbeni stol i ukrase ga cvijećem i ružičastim detaljima. Nagrada za najkreativniji stol izlagača su ružičaste slavne Jimmy Choo štikle koje je nemoguće kupiti u Hrvatskoj pa su ekskluzivno za Pink Day stigle ravno iz New Yorka, a vrijednost im je 1000 dolara.

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page