top of page

Uskrs u Esplanadi

Zagrebački hotel tradicionakno je mjesto za obiteljski Uskrs: gurmanski užici, pjenušava dobrodošlica, selekcija vrhunskih vina, klavirska glazba i uskrsna potraga za pisanicama za djecu samo su dio iskustva koje će zasigurno obilježiti ovaj blagdan.

Uskrsni su specijaliteti s potpisom chefice Ane Grgić Tomić – na jelovniku vas očekuje domaća šunka pečena u hrskavom kruhu, rillettes od patke, terina od guščje jetre, quiche sa šparogama i kozjim sirom, prepoznatljivi zapečeni Esplanadini štrukli, krem juha od proljetnih šparoga, goveđi consommé s domaćim rezancima, prhke tortice s kozicama, file brancina s kremastom blitvom, romb zapečen s kremom od parmezana, pečena patka u marinadi od naranče i meda, janjeća koljenica s pečenom palentom, juneći obrazi s ragoutom od lisičarki i heljde, kao i teleći Wellington te tradicionalni Esplanadin tatarski biftek - ručno kosan i pripremljen pred vašim stolom. Selekcija uskrsnih slastica u izvedbi je iskusnih Esplanadinih slastičara predvođenih Mirjanom Špoljar: prhke tortice od sira sa šumskim voćem, sočnu tortu s bademima i čokoladnu tortu s makom, a za pravi uskrsni doživljaj tu je tradicionalna Esplanadina pinca sa sušenim voćem i citrusima, kao i prhka makovnjača i orahnjača te čokoladna jaja. Za mališane organizira se uskrsna igraonica uz animatore.

Uskrsni ručak poslužuje se na Uskrs, u nedjelju, 31. ožujka 2024., od 12:30 do 16 sati u restoranu Zinfandel's. Broj osoba je ograničen, zato stol treba rezervirati unaprijed. Cijena uskrsnog ručka uz čašu pjenušca, animaciju za djecu i klavirsku izvedbu iznosi 145 € po osobi, dok dječji meni iznosi 85 € po djetetu.

Rezervacija stola u restoranu Zinfandel's: T. +385 (0)1 4566 644, E. zinfandels@esplanade.hr

Poželite li dio Esplanadine gurmanske ponude poslužiti u svojem domu ili pokloniti dragim osobama, možete naručiti ručno rađenu pincu po tradicionalnom receptu . Pinca se pakira u ružičastu kutiju i može biti odličan poklon. Cijena Esplanadine pince za van iznosi 28 €, a narudžbe se primaju u uskrsnom tjednu 24 sata unaprijed putem e-pošte na meetings.events@esplanade.hr.

Ovog proljeća možete povesti i obitelj na uskrsno vikend-putovanje u Zagreb. Uskrsni paket s noćenjem uključuje dva noćenja u sobi Superior za dvoje od 30. ožujka – 1. travnja 2024., ranu prijavu/kasnu odjavu te besplatan parking. Dobrodošlica u sobi uz vrhunsko vino kuće i fine ručno rađene čokoladne praline. Raskošna selekcija jela na bife doručku, kao i à la carte selekciji u restoranu Zinfandel's ili možete započeti dan u privatnosti sobe. U Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Baru kokteli po izboru. Uz to, paket uključuje besplatan superbrzi bežični internet te pristup Health Clubu uz besplatno korištenje fitnessa i saune. Cijena paketa iznosi 410 €.

Ponuda je dostupna ovisno o raspoloživosti kapaciteta na datume 30. ožujka – 1. travnja 2024. Moguća je nadoplata za višu kategoriju sobe i dodatnu osobu. PDV je uključen u cijenu paketa. Cijena paketa formirana je za dvije osobe u sobi Superior. Boravišna pristojba od 1,59 € po osobi po danu nije uključena u cijenu. Sve ostale usluge koje nisu navedene u paketu dodatno se naplaćuju i moguće ih je naručiti unaprijed pri rezervaciji paketa. Rezervirajte paket online ili na mail: reservations@esplanade.hr.

Snimke: Arhiva Esplanade

Ul. Antuna Mihanovića 1 · 10 000 Zagreb · Hrvatska

T. +385 1 45 66 666 · F. +385 1 45 66 050


0 comments

Recent Posts

See All

Комментарии


bottom of page