top of page

Otvoren Canopy by Hilton

Updated: Feb 19, 2019



Otvoren je drugi Hiltonov hotel u Zagrebu, Canopy by Hilton u Branimirovoj ulici 29. Na otvorenju su bili Gari Cappelli, Ministar turizma, Milan Bandić, Gradonačelnik Zagreba, NJ.E. Robert W. Kohorst, Veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država i drugi istaknuti gosti iz Hrvatske i tvrtke Hilton. Hotel su uredili dizajneri Dean Franić i Saša Šekoranja, a opremili hrvatski proizvođači namještaja.

Kroz program vodio je Frano Ridjan, goste je rasplesala DJ-ica Rea, a vrhunac večeri bio je nastup na saksofonu poznatog vlasnika 10 Porina Igora Geržine.

Mnoga poznata lica kao što su Davor Grgin, Kristina Bradač, Saša Šekoranja, Sementa Rajhard, Suzy i Sarah Josipović, Iris Pinjuh, Dean Franić, Zorislav Srebrić i mnogi drugi uživali su u odličnoj atmosferi hotela Canopy by Hilton.

Gostima je omogućeno da, osim bara, recepcije i restorana, zavire i u jedinstvene Canopy sobe, apartmane, sobe za sastanke. Na prvom katu servirani su Canopy signature kokteli Tesla i Pirate Jenny, dok su u prizemlju gosti gosti uživali u vedrom duhu Canopy Centrala uz vina najboljih hrvatskih vinara. Za odličan gastronomski doživljaj pobrinuo se chef Marinko Topalović koji je zajedno sa svojim kuhinjskim timom približio uzvanicima viziju ReUnion restorana. Spoj tradicije, modernog doba i jednostavnosti oživjeli su sjećanja na neka davno zaboravljena jela, ali i pokazala novitete u hrvatskoj kuhinji.

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page