top of page

Osječajnik na zagrebačkom AdventuFranck je na terasi zagrebačkog kafića Story Supercaffé uz božićnu čajanku predstavio još jednu atraktivnu lokaciju ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa – Osječajnik, koji spaja jedinstveni zimski ugođaj uz toplu šalicu čaja.

Franck čaj pije se već 50 godina. Bogatstvo okusa voćnih, biljnih, zelenih i crnih čajeva dio je rituala za svaku prigodu i raspoloženje. Uz čaj nas tješe , inspiriraju, pokreću i usrećuju a Osječajnik utjelovljuje tu viziju .

Uz poseban adventski ugođaj, posjetitelji u Osječajniku mogu odabrati odgovarajući poklon za svoje najdraže - Franck čaj koji dolazi u posebnom blagdanskom ruhu sa porukama inspiriranim osjećajima i svakodnevnim životnim situacijama. Šest je okusa čaja - Šipak&Kupina, Exotic Green, Brusnica, Menta&Limunova korica, Kamilica te Jabuka i cimet za koje se može odabrati blagdansko pakiranje s prigodnom porukom.

Gosti, među kojima su se našli i Edita Misirić i Ivan Vukušić, tako su u Osječajniku odabrali svoj idealni čaj, a kušali su i čajne koktele s rumom i ginom koje su pripremali Franckovi baristi.

Osim klasičnih i već poznatih okusa, Franck je ove sezone lansirao nove kombinacije okusa čaja kao što su Menta&Limunova korica te Superiore Tea Topli zagrljaj. Okus Menta&Limunova korica svim čajoljupcima nudi jedinstvenu aromu, a punoća mente upotpunjuje se sa svježinom limunove korice, dok je Superiore Tea Topli zagrljaj na bazi kurkume i đumbira aromatizirana mješavina biljnog čaja kojoj miris daju jabuka i cimet.

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page