top of page

Kascheta među najboljima

Updated: Oct 29, 2021



Na Burgerfestu u Zagrebu pizzeria i trattoria Kascheta osvojila je drugo mjesto od 18 pizzeria i trattoria koliko se natjecalo. Pizzeria i trattoria Kascheta smještena je u prizemlju My Way hostela u Trpimirovoj ulici u Zagrebu (blizu Sheraton hotela i Branimir centra).

Novinari desetak redakcija mogli su kušati ne samo nagrađeni burger nego i druge specijalitete i birana vina. Pizze se rade s najboljim brašnima i to dvije vrste pizza: Pizza Romana (pizza s tankim rubom) i Pizza Napoletana (pizza s debelim rubom). Koristi se mozzarella dimljena, bivolja ili kravlja. Burgeri se pripremaju s odležanom junetinom i pecivom kojeg sami peku te pizzama s tankim i debelim tijestom koje se pripremaju sa 00 brašnom.

Koristi se i domaća tjestenina koja se kuha odmah nakon narudžbe tri do četiri minute. Za ovu priliku predstavljena su tri nova burgera, jedan s Drniškim pršutim, sirom, pancetom i paštetom od pršuta, Lovački s jelenom i divljim svinjom i brusnicom te dimljenom mozzarelom i prženom rikolom, i Burger s tartufom i granapadana sirom.

Vina se poslužuju i na čaše iz butelja a među pivom posebice se ističu Paulaner i San Servolo.

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page